Al bekend met onze hortensia’s ?

 In Uncategorized

Zodra de Nederlandse aanvoer van snij-Hortensia’s terugloopt in aantallen en kwaliteit importeert Flora United International BV al jaren zeer succesvol een brede range aan kleuren en variëteiten van de Hydrangea familie. Vele soorten gaan in grote getalen dagelijks door de box en vinden via de groothandelaar, exporteur, tuincentra en bloemist in Nederland of het buitenland een tevreden klant. Om een paar soorten te noemen; de Shocking Blue, Soeur Therese wit en blauw, Trophy Purple en Red, Emerald Fuchsia of de groene Clover vinden allen gretig aftrek. De hardloper Hydrangea Lima is jaarrond wereldwijd zeer geliefd. Landen van oorsprong zijn o.a. Columbia, Kenya en Peru. De Hortensia’s krijgen bij aankomst direct de juiste behandeling waardoor de kwaliteit en houdbaarheid zich bewezen heeft.

Willem en Roberto van Flora United International informeren u graag over de voorraad en beschikbaarheid van de diverse soorten of raadpleeg onze webshop.

Recent Posts