Wie zijn wij?

Flora United is een dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in de bloemen en decoratiegroenbranche.

Dagelijks staat een klein team van specialisten voor u klaar. Kenmerkend voor onze specialisten is dat zij passie voor het product hebben en klanten op een persoonlijke, snelle en flexibele manier kunnen helpen.

rob-met-cinerea

Wat doen wij?

Flora United is gespecialiseerd in het rechtstreeks importeren van op steel gesorteerde boeketvullers, bijzondere en exclusieve bloemen- , groensoorten en decoratieve producten uit Nederland, Zuid-Amerika, Afrika, Zuid Europa en Azië. Ons gehele assortiment is online op onze website te bekijken.
Om uw verkoop te stimuleren, staat Flora United graag voor u klaar om advies te geven op het gebied van verkoopbevorderende producten en retail conceptontwikkeling.

dsc08565
willem-srilanka-2

Waar zijn wij?

Flora United is gevestigd in Aalsmeer vlakbij de grootste bloemenmarktplaats (VBA) van de wereld en in de nabijheid van de luchthaven Schiphol. Dit biedt de mogelijkheid om de meest verse producten te leveren en gebruik te maken van een uitstekend logistiek netwerk.

kim-hydr

Hoe werken wij?

Flora United werkt aan een langdurige en betrouwbare relatie met zowel haar klanten als de kwekers. Doordat er rechtstreeks en hecht wordt samengewerkt met kwekers, kan er optimaal aan uw wensen worden voldaan, de hoogste kwaliteit worden gewaarborgd en exclusieve producten worden geleverd.

dsc_9681
“Kwaliteit is geen aandachtspunt, kwaliteit is onze eerste natuur.”

autos
dock555

relaties