NOG LANG IN DE VAKANTIESFEER MET ONZE AGAVE BLADEREN

 In Uncategorized

Wij reislustige Nederlanders verruilen onze werkplek in de zomer maar wat graag voor een Zuidelijk of Exotische vakantiebestemming. Hoe heerlijk is het om in bijvoorbeeld Mediterrane sferen op een terrasje met een goed gevuld glas uit te kijken over de zee met op de voorgrond een indrukwekkende Agaveplant? Zie je het al voor je? Hou dat vakantiegevoel vooral zolang mogelijk vast. Wist je dat wij Flora United International een groot deel van het jaar Agave bladeren in diverse soorten en maten verhandelen? Bijvoorbeeld de Agave Americana blue vanaf 40cm tot wel 1.20 meter lang, de Agave Variegata of een Exotic Mix in doos 🌵🌿

Willem en Roberto van Flora United International informeren u graag over de voorraad en beschikbaarheid van de diverse soorten of raadpleeg onze webshop.

Recent Posts