Na late start nu beweging in de narcishandel

 In Uncategorized

Het narcis-seizoen is dit jaar laat begonnen dus naar verwachting zal de handel langer doorlopen en kunnen we de Pasen halen dit jaar! Narcis handel is een vak apart zegt Robert Huizer, de late soorten komen dit jaar vroeger en de vroege soortjes komen dit jaar later, geen één jaar is hetzelfde! Het is een kwestie van nauw contact onderhouden met de kwekers om goed mee te kunnen doen en om onze klanten goed te kunnen bedienen. Een gevolg van de Brexit is nog altijd dat de inklaring nogal traag verloopt maar dat mag de pret niet drukken om toch deze geliefde bloemen hierheen te halen. Geniet volop van het aanstaande voorjaar en wat is mooier om de aanloop daarnaar toe op te leuken met een prachtige bos narcissen!!

Narcissen op aanvraag verkrijgbaar bij Flora United International. Verwachte Paas-hit is de onderstaande dubbele soort Great Leap

Recent Posts